Vintage Industrial Bar

Jedan od najpopularnijih zagrebačkih klubova s jako bogatim programom

Savska cesta 160, Zagreb

Recite da ste oglas vidjeli kod nas i možete dobiti popust ili poklon dobrodošlice!

Kontakt

+385 1 481... - Klikni za broj

 

Vintage Industrial Bar jedan je od najpopularnijih i najposjećenijih zagrebačkih klubova. Naziv kluba u skladu je s izgledom interijera koji je uređen u industrijsko-tvorničkom stilu i razdijeljen u tri dijela (šankerski, intimniji i klupsko/koncertni).

Centralni dio prednjeg dijela kluba čini šank dug 20 m, a uređen je s visokim drveno-željeznim stolovima i stolicama. Srednji dio, uglavnom sjedeći dio, najmijenjen je nešto intimnijem ugođaju. A u koncertnom dijelu kluba nalazi se pozornica s ful opremom i “disco” podij.

U toplijim danima otvara se i Vintage Garden, svojevrsna fora uređena “chill zona” od 500-tinjak kvadrata u kojoj možeš uživati u šarolikom besplatnom programu.

Vintage se otvara u 20h s time da je ponedjeljkom zatvoren, utorak-četvrtak radi do 2h, petkom i subotom do 5h, a nedjeljom do 1h.

E, a tu je i Grif Bar Zagreb koji je zapravo dnevna bar varijanta Vintage Industriala. Uz fokus na njegovanje ispijanja piva, ali i kave kroz dnevne sate, programski nudi dodatne sadržaje (…razne edukacije, tribine, predavanja, projekcije filmova, filmski kviz, projekcije filmova, predstavljanja i preslušavanja albuma, čitanja poezije, umjetničke radionice, izložbe fotografija, razne tematske večeri, DJ sessioni, akustični koncerti…). Za svakoga ponešto.
Grif radi od ponedjeljka do subote od 9h ujutro do ponoći.

ZAŠTO JE VINTAGE SUPER?

Vintage je više od običnog kluba zbog svog izrazito bogatog sadržaja koji ne uključuje samo glazbeni program i velik broj koncerata, već i razne tematske sadržaje, kao što su kvizovi, buvljaci, stand up večeri i slično.

KOJI PROGRAM IMAJU?

Nemaju fiksni program po danima već je toliko šaroliko da zapravo nikad ne znaš s čime će te iznenaditi sljedeći tjedan. Skoro svaki dan u tjednu je neki program bilo da se radi o DJ-u koji će te rasplesati do jutra uz trash party, tribute koncertima poznatih svjetskih glazbenika poput Janis Joplin, Boba Marleya, Amy Winehouse i drugih ili pak svirci Novog vala. Tu su još i naši bendovi raznih žanrova te veći koncerti nekih od poznatih inozemnih gostiju.

A uz sve to često se održava i ZNAK-kviz znanja te Open mic večer s iskusnim Stand up komičarima, ali i onima koji to tek žele postati kao i projekcije filmova.

A u Vintage Gardenu se znaju naći i buvljaci, sajmovi i izložbe popraćene akustičnim koncertima i tekućim akcijskim ponudama.

NEDJELJOM – MODERNE DRUŠTVENE IGRE

Ako ti je dosadio Monopoly, Čovječe ne ljuti se ili Cluedo ili se nikako ne možeš dogovorit s frendovima da odigrate neku kul board igru, u Vintageu možeš probat neke od najnovijih i najpopularnijih društvenih igara različitih tematika. Poseban naglasak je na zabavnim i strateškim igrama.

Cijena cjelovečernjeg igranja je 10 kn, a suorganizator je udruga “Talus” s ogrooomnim brojem raspoloživih igara: Popis igara

KAKVA JE ATMOSFERA?

Kažu: “Vintage je jedno od onih mjesta koja vrlo lako postanu drugi dom”.

Nezaobilazno mjesto za sve željne odlične zabave uz hrvatske i strane izvođače.

VINTAGE

KOJA JE CIJENA UPADA?

Cijena jako varira ovisno o programu te su neki besplatni, a za neke treba izdvojiti i do 150 kn. Karte su uvijek povoljnije u pretprodaji.

KOLIKO JE VELIK KLUB?

Klub je jako prostran s obzirom na više prostorija te stane oko 800 osoba.

POSEBNE PONUDE ZA GRUPE I REZERVACIJU STOLA

Vintage je super opcija za izlazak i zafrkanciju bilo da je momačka, djevojačka ili proslava ročkasa. Možeš se telefonski najaviti, rezervirati stol i dogovoriti neki paket cuge pa ti ispadne povoljnije. Najbolje bi bilo da fizički dođeš do kluba (Grif radi od 9h ujutro) i dogovoriš koji bi stol i sve ostale detalje.

Ako želiš da ti pomognemo s organizacijom zabave pogledaj više detalja na: Organizacija momačke večeri

GDJE SE MOGU PARKIRATI U BLIZINI?

Ispred kluba se nalazi prostrani parking.

OKVIRNI TROŠAK

Široka ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića po popularnim cijenama.