Sax Klub

Glazba uživo, odlični bendovi, jeftina cuga i fenomenalna atmosfera

Palmotićeva 22, Zagreb

Recite da ste oglas vidjeli kod nas i možete dobiti popust ili poklon dobrodošlice!

Kontakt

Sax Klub ima svoj prepoznatljiv stil, a to je GLAZBA UŽIVO. Zovu ga najkultniji vrući podrum u gradu te je ugostio mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene.

U tematskim programima tokom tjedna mogu se naći sve glazbene vrste od popa, rocka, funka, jazza, fussiona, countryja, bluesa, francuske, španjolske i češke šansone, etna, rapa, R’n’B-a, itd.

Više je puta u raznim anketama proglašavan mjestom najbolje i najkvalitetnije kulturne zabave u Zagrebu.

ZAŠTO JE  SAX SUPER?

Povoljna cuga, fenomenalna atmosfera i glazba uživo!

Program pod nazivom #cooganje petkom postao je jedan od najpopularnijih događaja petkom u gradu.

KOJI PROGRAM IMAJU?

Klub nema striktno fiksan program već rade isključivo prema objavljenim party programima. Najčešće se odvija po sljedećem rasporedu, ali svakako provjeri prije:

KONCERTI – najčešće budu subotom, ali nema pravila

Veći klupski koncerti renomiranih izvođača iz Hrvatske i regije. Neki od dosadašnjih su: Arsen Dedić, Gabi Novak, Parni Valjak, Massimo, Psihomodo Pop, Zabranjeno pušenje, Pips, Chips & Videoclips, Jacques Houdek, Ivana Kindl, Jinx, Goran Bare & Majke, Rambo Amadeus, Dado Topić, Zdenka Kovačićek, Natali Dizdar, TBF, Silente, Opća opasnost, Detour, Libar, Dječaci, Plava trava zaborava, Miro Ungar te mnogi drugi.

Za velike koncerte nije moguća rezervacije stolova.

SUBOTOM  – “ROCK VEČERI” 

Namjenjene su svim ljubiteljima rocka i cilj im je da se što više dobre glazbe čuje uživo. Sane, Cry Babies, The Second Hand Band i mnogi drugi bendovi izmjenjuju se na pozornici Saxa koja se subotom pretvara u pravu rock eksploziju!

PETKOM – #COOGANJE @SAX!

Spoj vrhunske muzike i izuzetno povoljne cuge. Sviraju najbolji hrvatski cover bandovi poput Žive Legende, Retrodukcije, Vince&Jules, Mačci, VIS Breskvice, Whatta band i mnogih drugih koji u spoju s energijom punog kluba i povoljne cuge, kreiraju jedan od najpopularnijih događaja petkom u gradu.

Cijena ulaznice: 20 kn (do 22:30 rakija dobrodošlice)
Rezervacije stolova: isključivo SMS na broj 092 1675 283

ČETVRTKOM – KREATIVNI GLAZBENI KOLEKTIV

U sklopu svakog koncerta se predstavljaju po tri mlada i kreativna autora/grupe, a cilj je omogućiti im kompletnu tehničku, scensku i medijsku potporu kroz organizaciju niza koncerata.

SRIJEDOM – NOVI HRVATSKI JAZZ

Najdugovječniji jazz program u gradu! Velika aktivnost brojnih jazz ansambala odličan su razlog za širenje i popularizaciju ovakve vrste glazbe.

Često bude slobodan ulaz.

PONEDJELJKOM – LAJNAP STAND UP COMEDY @SAX!

Urnebesne stand-up predstave u izvedbi neobične četvorke koja se skriva iza naziva Lajnap i koja je poharala hrvatsku stand-up scenu. Aleks, Koza, Vlatko i Goc se vraćaju pod svjetla reflektora i donose potpuno novu epizodu s novim materijalom i forama koje do sada niste imali priliku vidjeti.
Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 50 kn na dan predstave
Ulaznice se kupuju putem ENTRIO sustava!

JEDNOM MJESEČNO – ŽENSKA PRIČA @SAX!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novoj sezoni humanitarne Ženske priče jednom mjesečno ugošćavat će poznata ženska lica i u razgovoru predstavljati njihove inspirativne priče.

​Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu u klub, uz obaveznu prethodnu rezervaciju stola na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 099/758-9934

KAKVA JE ATMOSFERA?

Fenomenalna! Tokom tjedna opuštena, a vikendom opće ludilo i čaganje do 3h ujutro.

sax

KOJA JE CIJENA UPADA?

Cijene upada jako variraju ovisno o programu te je ponekad besplatno, ponekad 20-30 kn, a može biti i do 100 kn za posebne koncerte.

Često postoji popust za Sax ako kupiš kartu ranije, a ne na dan koncerta, a za određene evente se karte kupuju preko ENTRIO sustava.

KOLIKO JE VELIK KLUB?

U Sax stane oko 300 osoba.

POSEBNE PONUDE ZA GRUPE I REZERVACIJU STOLA

Rezervacija stola za koncerte nije moguća.

Za petak treba poslati poruku na 092 1675 283 i doći do 22:30 pa dobiješ i piće dobrodošlice. Drugih uvjeta za rezervaciju stola nema.

Ako želiš da ti pomognemo s organizacijom zabave pogledaj više detalja na: Organizacija momačke večeri

GDJE SE MOGU PARKIRATI U BLIZINI?

  • Garaža na Langovom trgu i garaža u Petrinjskoj 59 su obje udaljene 5 minuta pješice te koštaju 7 kn/h između 8:00 i 21:00 te 1 kn/h između 21:00 i 8:00
  • Parking na ulici spada pod 1.zonu (12kn/h, maksimalno 2h. Radni dan: 7h-22h, Subota: 7h-15h, Nedjelja: Besplatno)

OKVIRNI TROŠAK 

Plaćanje u klubu je moguće samo gotovinom.

Cijene pića su izrazito povoljne, a za #cooganje petkom je dodatna akcija:

COOGA: 9 kn (vodka, jaeger, pelin, gin, whisky, pivo 0.5l i vino c/b 1dl)
RAKIJE: 6 kn (medica, višnja, orah, trava)