Noćni izlazak za momačku večer

.

Ako za momačku večer želiš ludi noćni izlazak onda nema druge nego se bacit na odabir najboljih barova i klubova za svoje frendove…

Noćni izlazak je super jer bude odlična atmosfera, ne trebaš se brinuti hoće li biti dovoljno klope i cuge i možeš mijenjati lokaciju ovisno o raspoloženju grupe.

Ako želiš da ti netko pomogne, savjetuje te i nađe super lokacije za izlazak onda pogledaj na sljedećem linku kako ti možemo pomoći: Organizacija momačke večeri

Ako ti se ne da biti u gužvi i rađe bi da ste samo ti i tvoji frendovi, možda noćni izlazak nije najbolja opcija za momačku večer koju organiziraš. Tada pročitaj detaljan vodič koji će ti pomoći odlučiti: Koju vrstu momačke večeri organizirati?

A sad, ajmo vidjeti kamo bi sve mogli ići!

RESTORANI

Ray - noćni izlazak za momačku

  • Možeš se odlučiti za neki od klasičnih restorana s isprobanom dobrom klopom i roštiljem poput Tvornice pljeskavice Kosta, Vinodola, restorana Batak ili Pri Zvoncu.
  • Ili odabrati neku fora etničku hranu npr. meksičku, latinoameričku ili indijsku.
  • A super opcija su i neki fora burgeri u Burgeraju ili rebarca u R&B Food.
  • Ima i puno fora malih restorana poput Beštije, Lokala i Pod Zidom.
  • A ako želiš spojiti hranu sa zabavom možeš se odlučiti i za restoran sa živom glazbom poput Mareda, Urnebesa ili Raya.
  • Svakako provjeri unaprijed s restoranom koliko velike grupe primaju i koliko osoba uopće može sjediti kod njih za zajedničkim stolom. Restorani obično inzistiraju na unaprijed odabranom meniju kod većeg broja osoba pa ćeš to trebat dogovorit unaprijed s frendovima. Nemoj zaboravit napomenut kod rezervacije ako je netko od vas vegetarijanac ili ne jede neku hranu.
  • Trebat ćeš se dogovorit i vezano za cugu. Obično možeš birati hoćeš li platiti onoliko koliko se popilo ili ćete uzeti neki paket. Osim ako ne pijete jako puno najčešće se više isplatiti platiti prema konzumaciji.

BIRCEVI

Swanky noćni izlazak za momačku

Kod odabira birca najvažnije je da bude vesela atmosfera. Tako da ako već imaš neki svoj omiljeni birc u kojem se uvijek odlično provedeš i misliš da bi se i ostalima svidio, to može biti odlično mjesto za momačku.

Ako nemaš pojma kamo ići evo nekih super birceva u Zagrebu:

A ako ti se ne da dugo biti na jednom mjestu i želiš još dinamičniju atmosferu, odaberi par birceva koji ti se sviđaju i napravi s frendovima bar hopping!

KLUBOVI

H2O noćni izlazak za momačku

Što se tiče odabira klubova svakako razmisli o tipu muzike koji će vam odgovarat:

PRIJEVOZ

Ideja je da se svi opustite i odlično zabavite, a razmišljanje o tome da ne popiješ kako bi mogao voziti je stvarno bezveze na momačkoj.

Ako zabava nije predaleko, onda uzmi taksi, Uber ili neki sličan oblik prijevoza.

A ako želiš da prijevozno sredstvo bude dio provoda možeš unajmiti nešto totalno fora poput limuzine, Cadillaca i slično…

Traži