Bowling Bar Voltino

Bowling je poznat kao američki način zabave i stil života. Odlična zabava i druženje uz klopu i cugu.

Tomislavova 11, Zagreb

Recite da ste oglas vidjeli kod nas i možete dobiti popust ili poklon dobrodošlice!

Kontakt

 

Bowling je poznat kao američki način zabave i stil života. Zbog svoje jednostavnosti i prilagodljivosti za sve uzraste danas je postao jedan od najmasovnih i najpopularnijih oblika zabave i sportske aktivnosti. Jedeš pizzu, piješ Colu, slušaš muziku, družiš se i pritom se baviš sportom…

ZAŠTO JE BOWLING BAR  VOLTINO SUPER?

Osim što je Bowling Bar Voltino moderno uređen s osam vrhunskih Brunswick® bowling staza, tamo se nalaze i brojne druge zabavne igre poput biljara, pikada, stolnog nogometa i mini košarke, a ne moraš brinuti ni zbog parkinga jer ima 50-tak slobodnih besplatnih slobodnih mjesta.

Inače zidovi Bowling Bara Voltino ukrašeni su grafitima poznatog grafitera Krune Thorna, što cijeli prostor čini još interesantnijim i zanimljivijim. Najviše se ističe veliki grafit Hulka koji je postao i zaštitni znak Bowling Bara.

Radno vrijeme je svaki dan od 9h do ponoći, a petkom i subotom Disco Night program traje do 2h iza ponoći.

Ako želiš da ti pomognemo s organizacijom zabave pogledaj više detalja na: Organizacija momačke večeri

KOJA JE CIJENA?

  • Cijene vrijede za najam jedne staze po satu, a ne po osobi
  • Na jednoj stazi istovremeno može igrati najviše šest osoba
  • Minimalno vrijeme najma staze je 30 minuta
  • Najam cipela 10 kn po osobi
  • Korištenje bowling cipela nije dozvoljeno na bosu nogu
  • Čarape jednokratne (po potrebi) 7 kn po osobi

Druge igre poput biljara, pikada, stolnog nogometa, mini košarke i boksera se plaćaju kovanicama i koštaju 5 kn po igri.

ŠTO JE TO DISCO BOWLING?

PETKOM i SUBOTOM iza 20h gase se svijetla i kreće DISCO BOWLING…

Disco light show uz glazbenu podlogu ili DJa podiže atmosferu, a osim dobrog ritma, bitno je da niste gladni i žedni…

ŠTO JE S KLOPOM I CUGOM?

Imaju bar s velikim izborom pića, a za 105 kn možeš naručiti paket od 3 litre pive, tortilja čips i umake.

bowling bar voltino

Ako želiš pojesti nešto konkretnije ili će to biti cjelovečernji izlazak onda možeš naručiti pizzu, Street Food buffet s burgerima, hot dog-om, tortiljama i pilećim krilcima ili neko od klasičnih jela. Za buffet je minimalan broj osoba 15-tak, ali najbolje da se s Bowling barom dogovoriš za sve detalje. Evo link na cjenik cateringa: Catering Menu

ŠTO JE JOŠ VAŽNO ZA ZNATI?

Na svakoj stazi može kuglati maksimalno 6 osoba. Sve staze opremljene su ogradicama koje se po potrebi automatski dižu kada na njima igra dijete ili početnik. Kugle su različitih težina, prilagođene svim uzrastima.

Na stazi je obavezno nošenje posebnih cipela za bowling, koje se u centru iznajmljuju, te nakon svake upotrebe dezinficiraju u posebnom uređaju za dezinfekciju. Staze su opremljene LCD ekranima za praćenje rezultata, koje po želji isprintane možete sačuvati za uspomenu.

MOŽE LI SE UNAJMITI CIJELI PROSTOR?

Postoji mogućnost najma cijelog prostora samo za tvoju ekipu, a cijena ovisi o danu i terminu. Računa se tako da pomnožiš cijenu za taj termin s 8 staza i dodaš na to 30%. Nemoj zaboraviti najam cipelica uključiti.

Npr. četvrtak navečer od 20h do 24h je 130 kn x 8 staza x 4 sata = 4.160 kn + 30% = 5.408 kn. Cipelice su 10 kn po osobi tako da ako vas ima 50 to je još 500 kuna.

Naravno, ako vas je samo 15-tak i dalje možete naručiti hranu, cugu i odlično se zabaviti!

ZA KOJE JOŠ USLUGE MOGU NADOPLATITI?

Najam DJ-a je 600 kn, angažman fotografa 600kn-1000kn ovisno o broju ljudi i sati, a mogu se dogovoriti i karaoke.

Možeš dogovoriti da se napravi baš kao pravo natjecanje te bude i podjela medalja na kraju, a također i angažirati trenera da vam malo pokaže kako se to zapravo radi…

PARKING

Besplatan parking za 50-tak automobila.

KAKO SE UOPĆE IGRA BOWLING?

Cilj igre je da baciš i zakotrljaš bowling kuglu po stazi te oboriš 10 čunjeva koji stoje na drugom kraju staze. Čunjevi su postavljeni u obliku trokuta.

1 igra se sastoji od 10 okvira (Frames). Primarni cilj igre je da u svakom okviru jednim hicem srušiš sve čunjeve što se popularno zove „strike“. Ako ti to ne uspije i prvim hicem ne srušiš sve čunjeve, pokušaj preostale čunjeve srušiti drugim hicem što se naziva „spare“.

U svakom od prvih devet okvira, možeš najviše dvaput baciti kuglu da bi oborio 10 čunjeva. U desetom okviru možeš baciti kuglu najviše triput. Igrač koji obori najviše čunjeva i time dosegne najviši rezultat, pobjednik je igre.

Sretno!